Deegkneedmachines

Puntenkast (voorrijs)

Rijskast (narijs)

In 2019 hebben wij onze bakkerij uitgebreid met 200 m2 naar 450 m2. De banketbakkerij is volledig nieuw en aan de voorkant naast de winkel gerealiseerd. De klanten kunnen nu met eigen ogen zien hoe al onze lekkernijen worden gemaakt.

Banketbakkerij

Inpakruimte

Teaser Image

Start van de bakkerij  Op 1 juni 1971 zijn Jan en Annie van der Eijk de bakkerij gestart aan de Grote Haven 48 in Haastrecht. Jan bakte de producten in de bakkerij en Annie verkocht deze in de kleine winkel. Door de toenemende drukte werd er een bakker aangenomen en een winkeldame. In 1972 werd er een groot stuk bakkerij aangebouwd om de groei en de daarbij horende investeringen te kunnen blijven doen.    Toetreding het Echte Bakkersgilde  September 1986 zijn we toegetreden tot het Echte Bakkersgilde. Vanaf dat moment mogen het Gele Echte Bakkerslogo voeren op de winkelpanden, verpakkingen en bestelauto's.    De grote verbouwing  April 1999 vindt er een grote verbouwing plaats. De naast de winkel gelegen woonkamer wordt bij de winkel getrokken en zo ontstaat er een mooie ruime winkel die 2x zo groot is als de oude. Ook is er nu een lunchroom in de winkel en is er een mogelijkheid om een kopje koffie te drinken.    Opening 2e winkel  Augustus 2001 openen we onze 2e winkel en wel in Bergambacht op de Hoofdstraat 24. Deze winkel wordt in augustus 2006 geheel vernieuwd en de lunchroom wordt uitgebreid. Later januari 2012 verhuizen we met deze winkel iets verder in de straat en wel naar Hoofdstraat 64.    Toetreding Arjan en Bianca  1 januari 2002 treed de zoon Arjan tot de V.O.F. en later op 1 januari 2006 treed de schoondochter Bianca tot de V.O.F. om de toekomst van Jan van der Eijk De Echte Bakker te waarborgen.    Overname in Gouda  In september 2011 vindt er nog een overname plaats en wel in het winkelcentrum Goverwelle in Gouda. In deze winkel is ook een lunchroom gevestigd waar plaats is voor 30 personen.    Arjan van der Eijk, De Echte Bakker  1 juni 2015 wordt de bedrijfsnaam gewijzigd in Arjan van der Eijk, De Echte Bakker, met deze naamswijzigingen is er weer een stap gezet in ons familiebedrijf.    Nieuwe bakkerij  Zaterdag 13 juli 2019 heeft burgemeester Cazemier onze nieuwe bakkerij geopend, met deze uitbreiding van 200 m2 naar totaal 450 m2 zijn we klaar voor de toekomst! 

Teaser Image

HACCP gecertificeerd 

Onze bakkerij heeft op 16 mei 1999 het hygiënecode-certificaat mogen ontvangen.  Het hygiënecode -certificaat is een initiatief van FoodCert NL in samenwerking met de Stichting Beoordeling NBC (Nederlands Bakkerij Centrum) en erkend door de Raad voor de Certificatie. Wij hebben ons bedrijf laten beoordelen en uit deze beoordeling is gebleken dat wij voldoen aan de eisen uit de hygiënecode voor de broodbakkerij en banketbakkerij.    Constante topkwaliteit leveren betekent kwaliteitszorg tot in de kleinste details van het productieproces. Als producent en verkoper van voedingsmiddelen zijn we ons heel goed bewust van onze verantwoordelijkheid: de zorg voor een voedselveilig bakkerijproduct. Dit certificaat is uw garantie. 

Arjan van der EijkArjan van der EijkDe Echte bakker
  • Volg ons
© 2023 Arjan van der Eijk