Arjan van der Eijk
De Echte Bakker

Historie

Op 1 juni 1971 zijn Jan en Annie van der Eijk de bakkerij gestart aan de Grote Haven 48 in Haastrecht. Jan bakte de producten in de bakkerij en Annie verkocht deze in de kleine winkel. Door de toenemende drukte werd er een bakker aangenomen en een winkeldame. In 1972 werd er een groot stuk bakkerij aangebouwd om de groei en de daarbij horende investeringen te kunnen blijven doen.

September 1986 zijn we toegetreden tot het Echte Bakkersgilde. Vanaf dat moment mogen het Gele Echte Bakkerslogo voeren op de winkelpanden, verpakkingen en bestelauto's.

April 1999 vind er een grote verbouwing plaats. De naast de winkel gelegen woonkamer word bij de winkel getrokken en zo onstaat er een mooie breede winkel die 2x keer zo groot als de oude. Ook is er nu een lunchroom in de winkel en is er een mogelijkheid om een kopje koffie te drinken.

Augustus 2001 openen we onze 2e winkel en wel in Bergambacht op de Hoofdstraat 24. Deze winkel word in Augustus 2006 geheel vernieuwd en de lunchroom wordt uitgebreid. Later januari 2012 verhuizen we met deze winkel iets verder in de straat en wel naar Hoofdstraat 64.

1 Januari 2002 treed de zoon Arjan tot de V.O.F. en later op 1 januari 2006 treed de schoondochter Bianca tot de V.O.F. om de toekomst van Jan van der Eijk De Echte Bakker te waarborgen.

September 2011 vindt er nog een overname plaats en wel in het Winkelcentrum Goverwelle in Gouda. In deze winkel is ook een lunchroom gevestigd waar plaats is voor 30 personen.

1 juni 2015 wordt de bedrijfsnaam gewijzigd in Arjan van der Eijk De Echte Bakker, met deze naamswijzigingen is er weer een stap gezet in ons familiebedrijf.

Zaterdag 13 juli 2019 heeft burgemeester Cazemier onze nieuwe bakkerij geopend, met deze uitbreiding van 200 m2 naar totaal 450 m2 zijn we klaar voor de toekomst !

Opening-bakkerij-022

HACCP gecertificeerd

HACCP gecertificeerd

Onze bakkerij heeft op 16 mei 1999 het hygiënecode-certificaat mogen ontvangen.

Het hygiënecode -certificaat is een initiatief van FoodCert NL in samenwerking met de Stichting Beoordeling NBC (Nederlands Bakkerij Centrum) en erkend door de Raad voor de Certificatie. Wij hebben ons bedrijf laten beoordelen en uit deze beoordeling is gebleken dat wij voldoen aan de eisen uit de hygiënecode voor de broodbakkerij en banketbakkerij.

Constante topkwaliteit leveren betekent kwaliteitszorg tot in de kleinste details van het productieproces. Als producent en verkoper van voedingsmiddelen zijn we ons heel goed bewust van onze verantwoordelijkheid: de zorg voor een voedselveilig bakkerijproduct. Dit certificaat is uw garantie.

HACCP gecertificeerd

Werken bij uw Echte Bakker

Vacature

Om dit moment zijn er geen vacatures binnen ons bedrijf.

Leerbedrijf
Wij zijn een Kenwerk erkend Leerbedrijf.
Wil je bij ons Stage lopen ? neem gerust kontakt op tel. 0182-501208 of e-meel info@arjanvandereijk.nl en vraag naar Arjan.

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Arjan van der Eijk, De Echte Bakker

Grote Haven 48
2851 BN Haastrecht
0182-501208
0182-502295
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten